Bebek Güvenliği Nasıl Sağlanır?

En sevdiğiniz fast food kızartmalarında ne kadar sodyum var? Bu isim markalı kepekli çörek çok fazla lif mi yoksa çok fazla yağ mı içeriyor? Öğle yemeği sırasında birkaç mil güç yürüyüşü yaparsanız, kaç kalori yakarsınız?

Beslenme , diyet veya kilo verme sorununuz ne olursa olsun, muhtemelen bunun için bir uygulama vardır. Veya bir web sitesi, bir blog, bir podcast veya indirilebilir bir sesli kitap.

Hareket halindeyken bir beslenme sorunuz mu var? Aşağıdaki ipuçları, akıllı telefonunuzu, tablet bilgisayarınızı veya dizüstü bilgisayarınızı oyun oynamak ve en son haberleri okumaktan daha fazlası için kullanmanıza yardımcı olabilir. Dijital cihazlar, hareket halindeyken yemek yemeyi sadece kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda eğlenceli hale de getirebilir.

Diyet ve Kilo Verme: Akıllı Telefonlar

Esasen çantanızda veya cebinizde bulunan bir mini bilgisayar oldukları için, akıllı telefonlar internette gezinmenize, e-postaları yanıtlamanıza ve günlük kalori tüketiminizden ne kadar yürüdüğünüze kadar her şeyi takip etmek için yüzlerce uygulama kullanmanıza izin verir.

En sevdiğiniz fast food, restoran yemekleri, içecekler ve hazır süpermarket yiyeceklerinin kalorilerini bilmek ister misiniz? Bu yiyecekler için de yağ, şeker, sodyum, karbonhidrat, vitamin ve glisemik derecelendirme ne olacak? Bunun için bir uygulama var.

Menü ilhamına mı ihtiyacınız var? Tarif uygulamaları, günlük ve özel etkinlik yiyecekleri için yüzlerce kahvaltı , öğle yemeği, akşam yemeği, tatlı, atıştırmalık ve içecek fikirleri sunar. Bu uygulamaların çoğu alışveriş listesi seçeneklerini içerir, bu nedenle akıllı telefonunuz alışveriş listeniz olarak da işlev görür.

Elbette bu dijital yardımcılar sadece menüler ve kalori sayılarıyla bitmiyor. Dışarıda yemek yerken doğru beslenmenize, kilo vermenize ve formda kalmanıza yardımcı olmak için aşağıdakileri yapmanızı kolaylaştıran akıllı telefon uygulamalarını indirebilirsiniz:

Çocuklarla parktaysanız, işte kısa bir mola veriyorsanız veya ev işi yapıyorsanız, mini egzersizler yapın.
Mevsimlik, yerel veya organik gıdaların yanı sıra bölge çiftçi pazarlarını bulun
Antrenmanlarınızı takip edin
Kilo kaybınızı izleyin
Yakınınızda sağlıklı yemekler sunan bir restoran bulun
İlham veren kilo kaybı onaylarıyla motive kalın
En sevdiğiniz kilo verme dergilerine dijital aboneliklerle en son sağlık haberlerini takip edin
Diyet ve Beslenme: Tablet Bilgisayarlar
Bir tablet bilgisayarın daha büyük ekranını mı tercih edersiniz? Bu cihazlar için de on binlerce uygulama var.

Dışarıda yemek yerken sağlıklı yemeklerin izini sürmek ister misiniz? Bunun için bir uygulama var. Bir yemek günlüğüne mi ihtiyacınız var? Birkaç bin tavuk tarifi mi arıyorsunuz? Karides veya istiridye gibi daha fazla B vitamini içeren hızlı gerçeklere ne dersiniz? Bu sorular için de uygulamalar var.

Fitness uygulamaları, evde veya seyahat ederken bir antrenmana gizlice girmenize yardımcı olabilir. Bir triatlon için antrenman yapabilir, yüzlerce yoga pozu arasından seçim yapabilir , bir ağırlık antrenmanı yapabilir veya bir dahaki sefere yola çıktığınızda bir oryantal dans rutini getirebilirsiniz.

Tüm bunları yapabilmek için biraz motivasyona mı ihtiyacınız var? Başlamak için bazı uzman beslenme, egzersiz ve motivasyon ipuçlarını içeren favori fitness derginizi neden indirmiyorsunuz? İlgi alanlarınız diyet ve kilo verme, dışarıda yemek yeme veya egzersiz yapma üzerine odaklanıyorsa, bunu yapmanıza yardımcı olacak bir tablet uygulaması olma ihtimali yüksektir.

Hareket Halinde Sağlıklı Beslenme: Web Siteleri, Bloglar, Podcast'ler ve Daha Fazlası Diyetinizle ilgili dijital yardım almak yalnızca uygulamalarla ilgili değildir. İnternet, hareket halindeyken veya evde yemek yemenize yardımcı olabileceğiniz çeşitli yollar sunar.

Web siteleri. Birçok restoran ve fast food zinciri, web sitelerinde kapsamlı beslenme kılavuzları sağlar. Bu kılavuzlar, en sevdiğiniz yemeklerde, karma öğünlerde veya hazır yiyeceklerdeki kalori, yağ, şeker, karbonhidrat ve kolesterol sayımlarını bozar.

Podcast'ler. Akıllı telefonunuza, tabletinize veya müzik çalarınıza indirebileceğiniz bu ses veya video dosyaları, birkaç dakikadan birkaç saate kadar sürebilir. Hareket halindeyken sağlıklı beslenme stratejileri, sağlıklı alışkanlıklar edinme ipuçları , stresle nasıl başa çıkılacağı ve egzersiz engellerinin nasıl aşılacağı ve diyabetiniz olduğunda doğru beslenmeyle ilgili ipuçları gibi çeşitli sağlık konularını kapsayan podcast'ler bulabilirsiniz .



Etiketler: