Bebek Güvenliği Nasıl Sağlanır?

Hassas Bebeklere Hassas Islak Mendiller:

 

Bebeğin cildine temas eden ıslak mendillerin alerjik olmaması cilt sağlığı açısından çok önemli. Birçok markanın olması ebeveynlerin kafasını karıştırırken uzmanlar alkol, paraben ve parfüm içeren ürünlerden uzak durulması konusunda özellikle uyarıyor. Ebeveynler tarafından cildi bebek olanlara en çok tercih edilen ıslak mendiller...

 

-Pure Wipes Bambu Islak Havlu

 

 

Pure Wipes Bambu Islak Havlu, bebeklerin hassas cildi için organik bambu özlü lifler kullanılarak üretilmiştir. Yeni doğan ve prematüre bebek cildi için uygun olan mendil biyolojik olarak çözünebilir.  Ürün dünyanın en saf bebek mendilleri arasında yer alıyor. İngiltere Alerji Kurumu ve Cilt Sağlığı Birliği tarafından onay almıştır.

 

-Uni Baby Yenidoğan

 

 

Türkiye'nin ilk yenidoğan ıslak pamuk mendili %99 saflaştırılmış su içeriyor. Üründe kesinlikle paraben,alkol,parfüm,boya, SLS, SLES gibi bileşenler bulunmuyor. Sentetik lif içermediği için yumuşacık bir yapısı bulunuyor.

 

-Deep Fresh Probiyotikli Bebek Islak Mendili

 

 

Modern fermantasyon ve biyoişlem teknolojisi kullanılarak yapılan ürün içeriğinde doğal probiyotikten elde edilen peptitler yer alır. Alkol, paraben, ftalat, boya ve phenoxyethanol içermez Koruyucu, parfüm (koku) ve alerjen içermez. Vegan belgesine sahip olup doğada %100 çözünür.

 

-Sleepy Zeytinyağlı

 

 

içeriğinde zeytinyağı ve pamuksu ipler sayesinde cilde yumuşacık bir dokunuş yapıyor. Antiseptik ve antibakteriyel özelliklere sahip olan ürün dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilmiştir.

 

 -Uni Baby Cream  

 

 

Uni Baby Cream Islak Mendil, parfümsüz formülü ile bebeklerin cildine özel hassas temizlik sunar. El, yüz ve bez bölgesi temizliği için uygundur. pH değeri cilt ile uyumludur. içeriğinde alkol, paraben, parfüm,boya, SLS, SLES gibi kimyasal maddeler bulunmuyor. Kremli ıslak mendil bebeğinizin cildini temizlerken aynı zamanda nemlendiriyor. 

 

-Prima Aqua Pure

 

 

Organik pamuk ve %99 saf suyla dokunan içeriğinin kalan %1'lik kısmı, bebeğinizin cildinin pH dengesini korur ve tahrişi engeller. Avrupa Pediyatrik Dermatoloji Topluluğu (ESPD), Pampers Aqua Pure Islak Mendilin güvenli olduğunu ve bebeğinizin cildini koruduğunu onaylamaktadır.

 

-Dalin Yenidoğan Islak Havlu

 

 

Ürün saflaştırılmış su ve %0 alkol, paraben, parfüm boya içerir. Klinik testlerle kanıtlanan yumuşak formülü yenidoğan bebeklerin cildine özel olarak geliştirilmiştir. Hipoalerjeniktir.