Bebek Güvenliği Nasıl Sağlanır?

 

Oyunlar, Çocuk Gelişimi İçin Oldukça Önemli. Ailecek Birlikte Vakit Geçirmek De Çocuğunuzun En Önemli İhtiyaçlarındandır. İşte Ailece Evde Oynayabileceğiniz Oyunlar:

 

 

 

Saklambaç 

Çocuklar her yaşta saklambaç oynamayı sever. Oyunda bir kişi sayı sayarken diğer kişiler saklanır. Amaç saklanan kişileri bulmaktır. 

 

Hayvan Tutmaca 

Oyuncular arasında seçilen bir kişi aklından hayvan tutar. Diğer oyuncular bu hayvanı sorular sorarak tahmin etmeye çalışır. Çocuklara hayvanları öğretmeye çalışırken bu oyunu oynayabilirsiniz.

 

Minder Kapmaca

Müziği kontrol etmek için bir kişi belirlenir. Oyuncu sayısından bir eksik olarak yere minder konur. Şarkı başladığında bütün oyuncular minder etrafında dönerek dans eder. Şarkı durduğunda mindere oturamayan oyundan çıkar ve minder eksilir.

 

Göreviniz Tehlike Oyunu

Ninjalar ve ajanlar çocuklar için dikkat çekicidir. Filmlerde gördüğünüz lazer sahnelerini evinizin salonuna uyarlayabilirsiniz. Lazer yerine yün iplikler kullanarak vu ipleri salonda yer alan nesnelere bağlanarak engeller oluşturulur. Göreviniz bu iplere değmeden hedefe ulaşmak.

 

Taş ve Deniz Kabuğu Boyama

Deniz kenarından topladığınız taşları veya deniz kapuklarını dilediğiniz gibi renklendirin. Bırakın çocuğunuz hayal gücünü kullansın. Bu taşları süs olarak sergileyebilirsiniz.

 

Patates Baskı 

Patatesler çeşitli motiflerle kesilerek baskı boyayla kağıda desenler oluşturup eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.