Bebek Güvenliği Nasıl Sağlanır?

Emzirme sutyeni, yeni anneler için emzirirken veya hamilelik sırasında giyilen, göğüsler için destekleyici bir giysidir. Normal sütyenlerden farklıdır çünkü bebeğinizi emzirmek için meme ucunu kolayca ve hızlı bir şekilde ortaya çıkaran bir mandalı vardır. Ayrıca normalden daha ağır olabilen şişkin göğüslere ekstra destek sağlarlar. Emzirme sutyeni seçerken boyut ve uyum, nasıl açıldığı ve malzeme türü gibi göz önünde bulundurulması gereken birçok faktör vardır.

 

Annem İçin Emzirme Sütyeni Nasıl Seçilir

Aç ve kapat; Emzirme sütyeni seçerken nasıl açılıp kapandığını göz önünde bulundurun. Bazıları çıtçıtlı, fermuarlı ve kancalı, diğerleri ise göğüs kalıbını basitçe yana itmenizi sağlar. Birçok anne, bir elinizle açabileceğiniz sütyenleri tercih eder çünkü diğer elinizle bebeğinizi tutuyor olabilirsiniz.

 

Uygunluk; Emzirme sutyeninizin bandı çok sıkıysa, tıkalı kanallar veya mastitis riski daha yüksek olabilir . Ayrıca göğüslerin ağrımasına neden olabilir, bu nedenle doğru uyumu bulmak çok önemlidir.

 

Uygun bir sutyen bulmanın en iyi yolu, bir mağazayı ziyaret etmek ve sütyen almaktır. Satış elemanı, sizin için mükemmel bedeni bulmak için göğüs hattınızı ve göğüs altınızı ölçecektir. Bazı çevrimiçi sütyen mağazalarında, kendinizi ölçebilmeniz ve bedeninizi bu şekilde bulabilmeniz için talimatlar bulunur.

Bazı uzmanlar, mükemmel uyumu bulabilmeniz için önce bir mağazadan sütyen satın almanızı önerir. Daha sonra, aynı tarzdaki diğerlerini çevrimiçi olarak satın alabilirsiniz. Uzmanlar ayrıca hamileyken yalnızca bir veya iki emzirme sütyeni almanızı önerir. Doğum yaptıktan sonra göğüsleriniz değişebilir, ancak ilk birkaç hafta en az iki sütyene ihtiyacınız olacaktır. Bundan sonra, farklı bir boyutta daha fazla satın almak isteyebilirsiniz.

Malzeme;. Uzmanlar emzirme sütyenleri için pamuk gibi doğal kumaşları tavsiye ediyor. Bu kumaşlar sentetiklere göre daha fazla nefes alabilir. Doğal kumaşlar ayrıca sızıntı durumunda daha emicidir. Sentetikler nemi daha uzun süre hapsederek tahrişe neden olabilir.

Kupa tarzı sütyen; Emzirme için bralet veya yumuşak kap sütyen genellikle balenli sütyenlerden daha iyidir. Bir balenden gelen basınç, rahatsızlığa veya tıkalı kanallara neden olabilir.

Emzirme Sütyeni Modelleri için tıklayın



Etiketler: